Butter Time Project

Butter Time Project

In dit artikel gaan we je meer vertellen over het nieuwe Butter Time Project. De meeste fans hebben afgelopen maandag moeten constateren dat Popcorn Time niet meer online was, en wegens juridische redenen van de aardbodem is verdwenen. We hebben de laatste tijd al wel vaker geruchten gehoord over mensen in Duitsland die boetes hebben ontvangen wegens het kijken naar series en films op Popcorn Time, maar hadden echter niet verwacht dat Popcorn Time hier zo snel al problemen mee zou krijgen. Hoe spijtig dit ook is zijn er gelukkig altijd weer fans die van deze gelegenheid gebruik maken om zelf te gaan ontwikkelen aan een nieuwe vergelijkbare oplossing die juridisch wel toegestaan is. Zo is The Butter Time Project in het leven geroepen, en zal naar grote waarschijnlijkheid binnenkort worden gereleased.

Butter Time Project vs Popcorn Time

Butter Time Project kan absoluut niet worden gezien als opvolger van Popcorn Time, omdat men juist wil voorkomen dat hier juridische problemen door ontstaan. Het grote verschil tussen het Butter Time Project en Popcorn Time is dat men met Popcorn Time live streamt van servers waar alle media op staat. Bij gebruik van Butter Time wordt de media als het ware gedownload van servers die niet te traceren zijn. Verder is het de bedoeling dat Butter Time een compleet andere grafische look gaat krijgen waardoor het voor de gebruiker nog eenvoudiger zal worden om hun favoriete films of series online te bekijken.

Legaal of illegaal?

Uiteraard blijft gebruik maken van Popcorn Time of Butter Time illegaal, en blijft het gebruik hiervan voor eigen risico. Wel is het risico tot de minimum te beperken volgens de ontwikkelaars van Butter Time. Kortom, houdt de website regelmatig in de gaten voor het laatste nieuws, en wees er als eerste bij wanneer release software van Butter Time online komt. Momenteel is er helaas nog geen datum bekend wanneer we de software kunnen verwachten.

Be the first to comment on "Butter Time Project"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*