Downloaden Torrents

Torrents Downloaden

Voor heel veel mensen is het gebruik maken van Popcorn Time, Butter Time, of Kodi TV allemaal nog erg nieuw. Deze generatie is gewend om films en series binnen te halen door gebruik te maken van Torrents. Torrents zijn files die worden aangeboden op verschillende servers, en die worden gedeeld door een groot netwerk van gebruikers. Wanneer je een torrent download, haal je dus eigenlijk heel veel verschillende pakketjes van verschillende servers of gebruikers die het bestand eerder hebben gedownload op. Op die manier deelt iedereen mee in het verspreiden van de media. Het grote voordeel van torrents is dat je naast films en series ook heel veel software, boeken, muziek en andere media kunt vinden en downloaden. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een Torrent client, maar je kunt je NAS (Network Attached Storage) device ook prima gebruiken om automatisch jouw favoriete torrents binnen te halen.

Downloaden Torrents illegaal?

Ja het downloaden van torrents is illegaal, en is ook al meerdere malen in het nieuws verschenen. Denk bijvoorbeeld aan grote spelers zoals The Pirate Bay, Supernova, Torrentreactor en andere grote sites die claims aan hun broek hebben gehad en uiteindelijk offline moesten gaan. Het is echter wel veel moeilijker voor instanties om te traceren welke partijen er allemaal betrokken zijn bij het verdelen van de media. Je deelt namelijk zelf ook wanneer je een bestand succesvol hebt gedownload, en zorgt er op die manier voor dat andere gebruikers dit bestand ook kunnen downloaden. Dat doe je samen met miljoenen anderen gebruikers, en dit maakt het erg moeilijk om hier boetes of claims voor op te leggen.

Torrent Download Client

Om Torrents te kunnen downloaden heb je wel een client applicatie nodig waar je de bestanden mee binnen kunt halen, en vervolgens kunt delen met andere gebruikers. Wij raden je aan om Vuze Leap te gebruiken. Deze applicatie werkt snel, en is eenvoudig in gebruiker voor zowel beginners als gevorderden.

Download Vuze Leap

Waar kan ik Torrents downloaden?

Hier een lijstje van grote Torrent websites waar je allicht kunt vinden wat je zoekt. Let op, het gebruik maken van Torrents is net als Popcorn Time, Butter Time, en Kodi TV volledig voor eigen risico.

Kick Ass Torrents

Torrentz

Extra Torrent

1 Comment on "Downloaden Torrents"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*