Kodi TV

Kodi TV

Wil je graag onbeperkt online genieten van de nieuwste films of series, en wil je er niet voor betalen? Dan is Kodi TV voor jou een mooie oplossing. Kodi TV is een nieuwe variant van het beter bekende open source besturingssysteem XBMC. Je kunt met Kodi verschillende gratis add-ons installeren die via het internet worden aangeboden om zo gratis van films, muziek, live tv en nog veel meer te genieten. Het grote voordeel van Kodi TV is dat het momenteel nog niet zo bekend is als Popcorn Time, of andere gratis streaming diensten. Wil je dus gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan films en series, kijk dan snel eens op de website van Kodi TV voor meer informatie. Hieronder vindt je een directe link naar de website van Kodi TV.

http://kodi.tv

Wat is Kodi TV

Kodi TV is gratis software die je kunt installeren op Android, Apple of Windows devices. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Apple TV, een Minix Media Player, of een Intel Cube. Ten opzichte van Popcorn Time heb je bij Kodi TV dus wel een standalone device nodig waar je de software op kunt installeren. Je bent daarna echter niet meer afhankelijk van een laptop of telefoon om te kijken, maar kunt simpelweg met een handige afstandsbediening jouw Kodi TV besturen.

Heb je interesse in het aanschaffen van een Media Player waar je Kodi TV op kunt installeren, lees dan onze andere berichten met daarin meer informatie en adviezen over het aanschaffen van een geschikte Kodi TV Media Player.

Be the first to comment on "Kodi TV"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*