KPN Play

KPN Play

De online streaming diensten zijn momenteel sterk in opkomst. Neem een voorbeeld aan Netflix, Videoland, Youtube en Stremio. Ook zien we dat veel Nederlandse bedrijven zich ook willen mengen in dit circuit. Sindskort heeft KPN nu ook haar eigen streaming dienst genaamd Play.  Wil je graag legaal films en series kijken zonder problemen te krijgen? Dan is Play voor jou een mooi alternatief. De online dienst beschikt over een breed assortiment aan nieuwe films en series. Dit aantal wordt dagelijks aangevuld door KPN met nieuwe titels. Je kunt o.a. naar populaire HBO series kijken zoals Game Of Thrones.

KPN Play Wat Kost Het

Wat opvallen aan KPN Play is dat het abonnement duurder is dan haar Nederlandse concurrent Videoland. Waar dit door komt is simpel te beantwoorden. Play heeft o.a. grote series zoals Game Of Thrones in haar pakket die het abonnement uiteraard duurder maken. Wil je Play uitproberen zonder verplichtingen? Klik op de onderstaande link om de eerste maand GRATIS gebruik te maken van KPN play. Je bent binnen die periode vrij om jouw abonnement elk gewenst moment op te zeggen.

KPN Play Gratis Proberen

Net als Videoland kun je bij KPN eerst de online dienst uitproberen. Videoland heeft voor haar gebruikers een gratis proefperiode van twee weken beschikbaar gesteld. Echter gaat KPN hier overheen met een volledige GRATIS maand gebruik maken van haar diensten. Heb jij een duidelijke voorkeur voor een van de pakketten? Laat het onze lezers weten.

Be the first to comment on "KPN Play"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*