Popcorn Time Illegaal?

Popcorn Time Illegaal

De vraag of popcorn tijd Illegaal is kunnen we heel simpel beantwoorden. Het gebruik maken van Popcorn Time is inderdaad niet toegestaan in Nederland. Dit heeft onder andere te maken met de copyright rechten die betaald moeten worden aan de makers van de films of series. De film industrie loopt jaarlijks honderden miljoenen euro’s mis door online streaming diensten zoals Popcorn Time. Wanneer je gebruik maakt van Popcorn Time kunnen instanties jouw IP adres traceren, en je hoge boetes opleggen wegens het kijken naar films of series zonder daar voor te betalen.

Opvolger Popcorn Time

Is het dan wel legaal om films te kijken via de nieuwe opvolger van Popcorn Time? Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen komt er een splinternieuwe opvolger van popcorn time aan. Onder de naam “The Butter Time Project” zal een team van ontwikkelaars zich de komende weken gaan concentreren op het uitrollen van de nieuwe online streaming dienst. Helaas kunnen we nog weinig zeggen over de nieuwe applicatie, en of deze in tegenstelling tot zijn voorganger Popcorn Time wel legaal is om te gebruiken. Kijk daarom regelmatig op deze website voor de laatste informatie over Butter Time.

Alternatief

Wil je op een legale manier films of series kijken, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om een betaald abonnement te nemen bij Netflix of bijvoorbeeld Videoland. Op die manier kun je ongestoord films of series kijken wanneer je maar wilt zonder dat je daarbij het risico loopt hoge boetes opgelegd te krijgen. Het enige nadeel van deze diensten is dat ze in tegenstelling tot Popcorn Time en Butter Time niet gratis zijn.  Deze keuze laten we uiteraard helemaal aan jullie.

Be the first to comment on "Popcorn Time Illegaal?"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*