Popcorn Time Nieuwe Versie

Popcorn Time Beta

Ben je al op de hoogte van de nieuwe update die is vrijgegeven door de makers van Popcorn Time? En heb je deze al op je machine geïnstalleerd? Via een aantal van onze bezoekers hebben wij vernomen dat er door het Popcorn Time team gisteren een beta release is vrijgegeven met daarin een extra beveiliging ingebouwd die de privacy van de kijker moet gaan beschermen. Wij zijn erg nieuwsgierig naar de nieuwe beta 5.2 release die je gratis kunt download via de onderstaande links. Wat betreft de beveiliging kunnen wij zelf nog niet veel zeggen, maar adviseren je wel voorzichtig te zijn met het gebruik hiervan. Momenteel is er nog te weinig bekend over de aankomende regelgeving m.b.t. het illegaal films kijken via Popcorn Time, en de bijbehorende boetes die opgelegd kunnen worden door instanties zoals BREIN.

Download BETA Release 5.2 HIER —> http://popcorn-time.se/

Butter Time Nieuws

Na de komst van de nieuwe beta release 5.2 uitgegeven door de makers van Popcorn Time vragen wij ons natuurlijk nu af, hoe staat het met de geruchten rondom Butter Time? Is er al meer informatie bekend over de eventuele release datum, of over de huidige ontwikkelingen? Wij hebben inmiddels geen nieuwe berichten over Butter Time ontvangen, maar zijn ervan overtuigd dat Popcorn Time op korte termijn toch echt zal verdwijnen. De reden hiervan is dat Popcorn Time zichzelf teveel in de kijker heeft gespeeld, en dat instanties nu op volle kracht proberen de online streaming dienst offline te krijgen.

Ervaringen Popcorn Time Beta

Wij zijn heel erg nieuwsgierig naar de ervaringen van onze bezoekers met de nieuwe beta release van Popcorn Time. Heb je behoefte om je ervaringen te delen met andere lezers van deze blog site dan staan we daar uiteraard voor open. Vul het contact formulier in op de website, en we maken een account voor je aan.

1 Comment on "Popcorn Time Nieuwe Versie"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*