Stremio

stremio

Stremio

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor Popcorn Time of Buttertime? Dan is Stremio misschien wel de perfecte kandidaat voor jou. Stremio is een applicatie die al een aantal jaar meedraait in het circuit. Veel mensen gebruiken al jaren deze applicatie, en zijn nooit overgestapt op Popcorn Time. Dit zegt wel wat over de applicatie vinden wij. Wat maakt deze applicatie dan zo anders dan Popcorn Time? Deze applicatie is in veel opzichten vergelijkbaar aan Popcorn Time, maar heeft enkele mooie aanvullingen die erg interessant zijn. Als primaire dienst biedt deze applicatie net als andere grote streaming aanbieders voornamelijk films en series aan. Daarnaast is het mogelijk om binnen deze applicatie Live TV te kijken. Het aanbod aan internationale TV kanalen is dan ook erg uitgebreid. Ook het aanbod aan Nederlandse TV kanalen is erg verrassend.

Stremio Download

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe versie? Dan kun je deze applicatie eenvoudig en gratis downloaden op de Nederlandse site. Op deze site vindt je ook meer informatie over de mogelijkheden, en hoe je een veilige VPN verbinding op kunt zetten. Het grote voordeel van Stremio is dat je niet meer hoeft te streamen van het internet. Selecteer jouw favoriete film en download deze naar je harde schijf. Vervolgens kun je genieten van de film. Wanneer de film op jouw schijf staat wordt hij automatisch gedeeld voor andere gebruikers die op zoek zijn naar deze film. Wel zo aardig toch? 😉

Stremio Site

Zoals hier boven al benoemd is er onlangs een Nederlandse site van Stremio opgericht waar gebruikers alle informatie kunnen vinden over de applicatie. Tevens vindt je alle release data, en aanvullende download informatie. Heb je zelf meer informatie over deze applicatie? Stuur onze redactie een mail en wij zullen jouw informatie op onze website plaatsen. Klik op onderstaande link om naar de Nederlandse site te gaan.

Klik op de link om naar de nederlandse site te gaan STREMIO DOWNLOAD

1 Comment on "Stremio"

  1. Hoe kan ik nog films kijken simpele uitleg

Leave a comment

Your email address will not be published.

*