Torrents Time

torrents-time-buttertime

Na lang gewacht te hebben is er dan eindelijk meer bekend vanuit het ontwikkelteam over de nieuwe streaming plugin Torrents Time. Eerder deze maand kwamen er al diverse berichten online over de nieuwe opvolger van Popcorn Time. Echter was er tot die tijd nog geen concrete informatie beschikbaar. Torrents Time is in vele opzichten veranderd t.o.v. de voorloper Popcorn Time. Zo is het geen standalone installatie meer die je op je machine dient te installeren. De nieuwe lichtere variant is slechts een plugin die je binnen je browser kunt installeren. En ja, deze plugin wordt uiteraard door Internet Explorer, Google Chrome en Safari ondersteund. Tevens beweren de makers dat je veilig gebruik kan maken van de nieuwe plugin. Zo schijnt het onmogelijk te zijn om het IP-Adres te achterhalen van de gebruikers van Torrents Time. Maar dit is uiteraard een bewering vanuit de makers van Torrents Time.

Torrents Time Toekomst

Veel liefhebbers beweren dat deze opvolger wel eens een lastige klant kan worden voor instanties zoals BREIN. De makers hebben hun software namelijk zo ingericht dat het vrijwel onmogelijk is om de software 100% offline te krijgen. Daarnaast beschik je zelf niet meer over film materiaal fysiek op je harde schijf. Je kijkt namelijk rechtstreeks via je browser. Hoe dit verder in de toekomst zal verlopen is uiteraard lastig te zeggen. Voor nu zijn wij in ieder geval blij dat er een mooie variant van Popcorn Time online is gebracht.

Torrents Time BREIN

Niet lang na de release van Torrents Time ontvingen de makers een brief van Stichting Brein op de deurmat. Hierin stond dat de plugin per direct offline moest worden gebracht. De makers hebben hier geen gehoor aangegeven. De reden hiervan is dat de makers beweren niks illegaals te doen. De software speelt immers direct films en series af in de browser. Er worden dus geen lokale bestanden op de harde schijf van de gebruiker gezet. Dus mag het nu wel of niet? Houdt onze site regelmatig in de gaten voor de laatste berichten rondom de opvolger van Popcorn Time

Wil je meer weten over Torrents Time? Klik dan op de link hieronder.

Torrents Time

Be the first to comment on "Torrents Time"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*